Kattkonst

Elma har gjort denna fina tavla till mig!!! Happy, happy!



Vi passade på att ta några idolbilder med oss själva. Sånna egon som vi är.



Zingo




Zelda




Kulturegot

Tauba Auerbach

Tauba Auerbach (f.1981) ställer just nu ut en serie verk som hon benämner "fold paintings", veckmålningar vid Malmö Konsthall. Hon leker med begreppet "tetrakromatisk" syn, vilket innebär att vissa kvinnor, enligt en ny teori har en fjärde färgreceptoar, jämfört med det normala som är tre: en känslighet för rött, grönt och blått. Hennes utställning ställer sig också frågan till en fjärde dimension inom konsten. Jag rekommenderar att se denna utställning en grådaskig dag då FÄRGEN i hennes verk kan behöva insupas - både för de med tetrakromatisk syn och oss andra trefärgsmänniskor.



Yamina matchar denna tavla fint.




Och jag fick matcha dessa två tavlor, med Yaminas motivering att de båda tavlorna tillsammans hade svenska flaggans färger...

Vernissage 2555 dagar

Igår lördag var jag på en vernissage som min kompis Kristine Soldal höll tillsammans med Disa Filmberg. De har satt ihop en utställning om sin uppväxttid i Örebro med fotografier, texter och avbildade artister med svartvit gouche. Utställningen finns att avnjuta på Café Tekulturen i Lund till och med den 17 april.



Disa Filmberg och Kristine Soldal


Regina Spector             Annika Norlin

 

Håkan Hellström

 

Det bjöds på muffin, dagen till ära.

 

 

 
























RSS 2.0